International Electric Expo | Мексико 2023 година

2023-07-28

ODEER учествуваше на Expo Eléctrica Internacional 2023, што се одржа од 6-8 јуни 2023 година во Centro Citibanamex во Мексико Сити.

Expo Eléctrica Internacional е единствената професионална изложба за осветлување во Мексико, на која присуствуваат водечките производители и дистрибутери во индустријата. Последниот саем привлече 26.000 професионални посетители и близу 300 изложувачи.

На овој настан, ОДЕЕР учествуваше како излагач на штандот 633А. Возбудени сме што имавме можност да ги прикажеме нашите производи за осветлување и преносливата централа и да го покажеме нејзиниот висок квалитет и доверливост. Би сакале да им се заблагодариме на сите оние кои одвоија време да го посетат нашиот штанд и да се ангажираат со нашиот тим во EXPOELECTRICA.

Нашата посветеност на задоволството на клиентите и создавањето вредност за клиентите останува непоколеблива, и ние сме желни да го продолжиме разговорот со сите оние кои изразија интерес за нашите решенија. Ви благодариме за поддршката и со нетрпение очекуваме повторно да се сретнеме на претстојните настани.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy